Vinylgolv med klickfunktion

Du som funderar på att lägga nytt golv där hemma, varför inte satsa på ett vinylgolv med klickfunktion. Väljer du vinylgolv klick, så är det enkelt att lägga det där det ska vara. Det är bara att passa in dem med varandra och sedan klicka fast dem med varandra.

Du som vill ha känslan av ett trägolv, utan att lägga just densamma, du kan välja vinylgolv. Det ser ut som om det är i trä och det har många detaljer. Dock är det både lättare att lägga och att underhålla. Vinylgolven med klick finns i flera olika färger och det finns även mönstrade golv.

Golv i vinyl med ett enkelt klick

När du ska lägga ett vinylgolv klick, så är det bara att vika ner, klicka fast och så låses det fast med varandra. En planka i taget och på bara ett kort tag har du lagt hela golvet. Skulle man lägga ett trägolv tar det definitivt mycket längre tid. Vinylgolven med funktionen klick går riktigt snabbt att lägga ut. När du är klar med att lägga ditt golv, så kommer det att se ut som ett exklusivt trägolv.

​Plankorna i vinyl skiljer sig åt, för att det ska vara så naturtroget som möjligt. Dessutom är dessa golv mycket sköna att gå på och lätta att städa. Om du är sugen på att köpa golv i vinyl så ska du besöka mattspecial.se. Hos dem hittar du vinylklick så väl som flera andra typer av golv och mattor.

19 juni, 2018|GOLV|